O forumu

Ponuda za forum

Drage kolege,

Zadovoljstvo nam je da možemo da vam predstavimo novu uslugu koju pruža Public akiv – vođenje Foruma o javnim nabavkama.

Cilj Foruma je rešavanje svih spornih situacija o javnim nabavkama, tako što će svi članovi Foruma moći da postave pitanja koja im stvaraju dileme u javnim nabavkama. Na pitanja mogu odgovarati članovi Foruma, kao i konsultanti Public Aktiva. Do sada su naši konsultanti odgovorili na svako postavljeno pitanje članova Foruma i trudićemo se da i ubuduće to bude tako. Praktično, na ovaj način dobijate konsultacije o javnim nabavkama, na vama je samo da postavite pitanje. Odgovore daju Milica Maletić i Daliborka Srećkov, konsultanti Public Aktiva, koje su radno iskustvo stekle radeći u Upravi za javne nabavke i Republičkoj komisiji za zaštitu prava, tako da su dati odgovori svakako relevantni, a kada god imamo odluke Republičke komisije mi se u odgovorima pozivamo na njih.

Forum će pomoći i naručiocima i ponuđačima, jer će i jedni i drugi moći da postavljaju pitanja i daju svoje odgovore.

Ukoliko neko ne želi aktivno da učestvuje na Forumu i to je moguće, jer u tom slučaju članovi mogu samo da čitaju teme koje su već otvorene, kao i odgovore na postavljena pitanja. Trenutno je na Forumu objavljeno preko 1.000 interesantnih pitanja i odgovora, s tim da se taj broj redovno povećava.

Cena pristupu i učestvovanja na Forumu je 10.000 dinara bez PDV-a mesečno. Period pristupa Forumu može biti mesec dana ili duži vremenski period, u zavisnosti od vaših potreba. Ukoliko ste zainteresovani za korišćenje Foruma o javnim nabavkama možete popuniti prijavu koja se nalazi na našem sajtu u okviru kategorije “O Forumu”, a pre toga vas molimo da pročitate Pravila Foruma o javnim nabavkama.

Vaš Public Aktiv