Obuka za službenika

Aktuelne obuke

OBUKA ZA SLUŽBENIKA ZA JAVNE NABAVKE 

Obaveštavamo vas da Public Aktiv organizuje još jednu obuku za polaganje ispita za službenika za javne nabavke po novom Zakonu o javnim nabavkama u periodu 16-18. jun 2021. godine, u formi webinara

Ukoliko je potrebno da steknete sertifikat za službenika za javne nabavke, prijavite se za trodnevnu intenzivnu obuku koju organizuje Public Aktiv i na taj način olakšajte sebi pripremu i polaganje ispita za sticanje sertifikata službenika za javne nabavke.

Predavači su Milica Maletić i Daliborka Srećkov, stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u javnim nabavkama. Obe su radile u institucijama nadležnim za javne nabavke, učestvovale u kreiranju profesionalizacije u Srbiji i sertifikat za službenika stekle pre 10 godina.

Pored predstavnika naručilaca, obuku mogu pohađati i predstavnici ponuđača, kao i sva druga zainteresovana lica.

Sva tri dana obuka traje od 9 do 16:30h, s tim da polaznici obuke na kraju svakog dana sa predavačima prolaze jedan vid simulacije testa, odnosno provere znanja, shodno oblastima koje su obrađivane tog dana obuke, kako bi stekli što bolji uvid u test koji ih očekuje na samom ispitu.

Kroz prethodne obuke za službenika za javne nabavke koje je organizovao Public Aktiv u dosadašnjem periodu prošlo je 1159 polaznika. Mnogi od njih su sa uspehom položili ispit za službenika.

Kotizacija po učesniku iznosi 23.900,00 dinara + PDV i obuhvata praćenje predavanja, mogućnost postavljanja pitanja, učestvovanje u simulaciji testa sva tri dana obuke, kao i materijal u elektronskoj formi. Detaljna uputstva o načinu praćenja webinara, učesnici će dobiti blagovremeno pre webinara.

Ukoliko ste zainteresovani za obuku, možete se prijaviti dostavljanjem popunjene prijave organizatoru obuke na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Detaljan program rada

 

Predavači - biografije