Publikacije

Aktuelne publikacije

„Komentar Zakona o javnim nabavkama“

Obaveštavamo Vas da je izašao iz štampe Komentar Novog Zakona o javnim nabavkama u izdanju Public Aktiva, tvrd povez, 630 strana.

Komentar je dostupan blagovremeno, kako bi ga učesnici u postupcima javnih nabavki mogli koristiti od 1. jula kada počinje primena novog Zakona o javnim nabavkama.

Public Aktiv je naglasak stavio na kvalitet, sveobuhvatnost pojašnjenja 247. članova i 9 Priloga, koji čine sastavni Zakona, i njihovu međusobnu usklađenost.

Garanciju kvaliteta daje i autorski tim, među kojima su članovi radne grupe za donošenje novog Zakona o javnim nabavkama.

AUTORI:

- Hana Hukić, predsednica Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki,
- Danijela Bojović, dugogodišnji pomoćnik direktora Uprave za javne nabavke,
- Milicа Maletić, konsultant zа jаvne nаbаvke i dugogodišnji člаn Komisije zа zаštitu prаvа,
- Daliborka Srećkov, dugogodišnji rukovodilac u Upravi za javne nabavke.

Poznato Vam je da je proces donošenja novog Zakona trajao dugo, bilo je više radnih grupa, jedina dva člana koja su prošla kroz sve radne grupe, od samog početka do njegovog usvajanja u Narodnoj skupštini su Hana Hukić i Danijela Bojović, što je, ako uzmemo u obzir i da su sva četiri autora dugogodišnji predstavnici relevantnih institucija i poznavaoci prakse u javnim nabavkama, garancija da će Komentar dati precizne i tačne odgovore u vezi mnogobrojnih novina i izmena u odnosu na rešenja koja smo do sada primenjivali.

Cena publikacije je 6.900 dinara + 10% PDV.

Komentar možete poručiti putem online narudžbenice, a možete preuzeti i narudžbenicu u PDF formatu. Popunjenu narudžbenicu možete da pošaljete na adresu izdavača: PUBLIC AKTIV, Braće Jugovića 2a, 11000 Beograd, ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Sve informacije možete dobiti na telefon: 011/2637-128, 011/2187-920 i 065/649-2534. 

 

Knjiga "Zakon o javnim nabavkama"

Novi Zakon o javnim nabavkama počeo je da se primenjuje 1. jula 2020. godine. Kako nam svima u praksi znači da tekst Zakona imamo pri ruci, da možemo da ga ponesemo na sastanak, da ga stavimo u torbu, odlučili smo da u A5 formatu objavimo publikaciju teksta novog Zakona.

Publikacija "Zakon o javnim nabavkama" je u A5 formatu, ima 261 strana

Knjiga ZJN sivo 

 Cena 1 primerka je 750,00 dinara + 10% PDV.

Ukoliko ste zainteresovani za ovu publikaciju, koja sadrži samo tekst novog Zakona, bez komentara, možete popuniti narudžbenicu i istu poslati na e-mail izdavača Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sve informacije možete dobiti putem telefona: 011/263-71-28, 011/218-79-20 i 065/649-2534.