Publikacije

Aktuelne publikacije

Knjiga "Zakon o javnim nabavkama"

Novi Zakon o javnim nabavkama stupio je na snagu 1.1.2020. godine, primena počinje od 1. jula. Kako nam svima u praksi znači da tekst Zakona imamo pri ruci, da možemo da ga ponesemo na sastanak, da ga stavimo u torbu, odlučili smo da u A5 formatu objavimo publikaciju teksta novog Zakona.

Publikacija "Zakon o javnim nabavkama" je u A5 formatu, ima 261 strana

Knjiga ZJN sivo 

 Cena 1 primerka je 750,00 dinara + 10% PDV.

Ukoliko ste zainteresovani za ovu publikaciju, koja sadrži samo tekst novog Zakona, bez komentara, možete popuniti narudžbenicu i istu poslati na e-mail izdavača Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sve informacije možete dobiti putem telefona: 011/263-71-28, 011/218-79-20 i 065/649-2534.

 

„Komentar izmenjenog i dopunjenog Zakona o javnim nabavkama“

12.08.2015. stupile su na snagu Izmene i dopune Zakona o javnim nabavkama. Imajući u vidu da je veliki broj normi promenjen, ovaj komentar prvenstveno daje objašnjenja šta je to novo i izmenjeno u odnosu na dosadašnje odredbe Zakona o javnim nabavkama, čime se olаkšаvа profesionаlcimа dа primene ta rešenjа u prаksi.

Pored toga ovaj komentar daje detаljnа objаšnjenjа i tumačenja i svih ostalih odredbi Zаkonа o jаvnim nаbаvkаmа, koje se nisu menjale i na taj način se omogućava i licima koja tek počinju sa sprovođenjem javnih nabavki da se na detaljan i stručan način upoznaju sa kompletnim Zakonom o javnim nabavkama.

AUTORI:

Daliborka Srećkov, šef odseka za regulativu i profesionalizaciju u javnim nabavkama, Uprava za javne nabavke,
Danijela Bojović, rukovodilac grupe za razvoj sistema javnih nabavki, Uprava za javne nabavke,
Milicа Maletić, konsultant zа jаvne nаbаvke i dugogodišnji člаn Komisije zа zаštitu prаvа.

Daliborka Srećkov i Danijela Bojović su učestvovale u izradi Izmena i dopuna Zakona o javnim nabavkama, što je gаrаncijа dа će Komentаr dati precizne i tačne odgovore na pitanja šta se promenilo i kako primenjivati nova rešenja u praksi.

Komentar možete poručiti putem online narudžbenice, a možete preuzeti i narudžbenicu u PDF formatu. Popunjenu narudžbenicu možete da pošaljete na adresu izdavača: PUBLIC AKTIV, Braće Jugovića 2a, 11000 Beograd, ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Sve informacije možete dobiti na telefon: 011/2637-128, 011/2187-920 i 065/649-2534.