Seminari

Aktuelni seminari

SEMINAR "ZLATIBORSKI DANI JAVNIH NABAVKI"

Obaveštavamo Vas da je Public Aktiv doo dobio saglasnost da organizuje veći skup na Zlatiboru, tako da će se naš tradicionalni, jedanaesti po redu, seminar “Zlatiborski dani javnih nabavki” ODRŽATI u periodu od 19. do 22. oktobra 2020. godine.

Seminar će se održati u kongresnoj sali hotela “Mona”, uz poštovanje svih mera koje se odnose na sprečavanje širenja epidemije izazvane virusom COVID 19, dok je maksimalni broj učesnika ograničen kako bi se ispoštovao neophodan razmak između učesnika. 

TEME: Razmatraćemo najčešće greške i rešenja vezano za novi Portal javnih nabavki. Bavićemo se konkretnim temama značajnim iz ugla naručilaca i ponuđača, od pripreme konkursne dokumentacije do pripreme i podnošenja ponuda, otvaranja i stručne ocene ponuda. Proći ćemo korake za različite pregovaračke postupke, bavićemo se i načinom sprovođenja nabavki na koje se Zakon o javnim nabavkama ne primenjuje. Tu je i nezaobilazna zaštita prava, kao i izmene ugovora sa kojima ste se susreli već u julu mesecu. Nagovestićemo i kako se sprovodi jedna vrlo značajna novina - elektronska licitacija, koju možete koristiti i u otvorenom postupku.  

PREDAVAČI su članovi radne grupe za donošenje Novog Zakona o javnim nabavkama: Hana Hukić, predsednik Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, Danijela Bojović, dugogodišnji pomoćnik direktora Uprave za javne nabavke. To je garancija da će na seminaru biti dati precizni odgovori na pitanja šta se promenilo u Zakonu i kako primenjivati nova rešenja u praksi. Pored njih, predavači su i: Dragan Cvijić, rukovodilac Grupe za nadzor u Kancelariji za javne nabavke, Milica Maletić, dugogodišnji član Republičke komisije za zaštitu prava, Daliborka Srećkov, donedavno predstavnik i rukovodilac u Upravi za javne nabavke i Miloš Jović, dugogodišnji rukovodilac u Upravi za javne nabavke.

Seminar će trajati tri radna dana i održava se u Kongresnoj sali hotela “Mona”. Na pitanja učesnika će se odgovarati sva tri radna dana.

KOTIZACIJA: Kotizacija po učesniku iznosi 16.900,00 dinara + PDV i obuhvata prisustvovanje predavanjima, mogućnost postavljanja pitanja predavačima, prezentacije predavača u pisanoj formi i kafe pauze.

SMEŠTAJ: Za učesnike seminara smo obezbedili smeštaj u hotelima "Mona" i "Palisad". Prijavljivanje za smeštaj i prevoz za učesnike na seminaru se vrši preko turističke agencije BTA.

PRIJAVLJIVANJE: Prijavljivanje za učešće na seminaru je zaključno sa 15.10.2020. godine, podnošenjem prijave organizatoru Public Aktiv d.o.o. na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili popunjavanjem elektronske prijave.

RADIONICA ZA NARUČIOCE "RAD NA NOVOM PORTALU JAVNIH NABAVKI", Hotel Mona Plaza, Beograd, 5.11.2020.

RADIONICA ZA PONUĐAČE "RAD NA NOVOM PORTALU JAVNIH NABAVKI", Beograd, Hotel Mona Plaza, 30.10.2020.

RADIONICA ZA PONUĐAČE "RAD NA NOVOM PORTALU JAVNIH NABAVKI", Beograd, Hotel Mona Plaza, 17.11.2020.