Seminari

Aktuelni seminari

SEMINAR "NACRT ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA" 

Public aktiv organizuje jednodnevni seminar o Nacrtu Novog Zakona o javnim nabavkama, koji će se održati 27. novembra 2018. godine u Beogradu, u Hotelu 88 Rooms, Takovska 49.

PREDAVAČI: Sa vama će biti članovi radne grupe za izradu Novog Zakona o javnim nabavkama, i to Danijela Bojović, koja je kao predstavnik naručilaca i nekada pomoćnik direktora u Upravi za javne nabavke sagledavala tekst kako iz ugla Direktiva, tako i ugla praktične primene i Daliborka Srećkov, donedavno predstavnik i rukovodilac u Upravi za javne nabavke, sada pridruženi član Public aktiva, koja je učestvovala u izradi prve verzije ovog nacrta. Deo Nacrta koji se odnosi na novi koncept zaštite prava predstaviće vam Branimir Blagojević, član Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki. I naravno sa vama će biti Milica Maletić, konsultant za javne nabavke i dugogodišnji član Republičke komisije za zaštitu prava, koja godinama nastoji da seminari Public aktiva daju više i održe svoju profesionalnost.

Dođite da zajedno sagledamo rešenja koja vas očekuju u praktičnoj primeni u 2019. godini, prilagodite se na vreme novinama u vezi sa sprovođenjem postupaka, podnošenjem ponuda i ostvarivanju zaštite prava. 

Kao i uvek, imaćete mogućnost da interaktivno učestvujete na seminaru, postavljate pitanja i upoznate nove kolege.

KOTIZACIJA: Kotizacija po učesniku iznosi 11.900,00 dinara + PDV i obuhvata materijal u pisanoj formi, kafe pauze i ručak.

PRIJAVLJIVANJE: Ukoliko ste zainteresovani za učešće na seminaru možete se prijaviti organizatoru "Public aktiv" d.o.o. podnošenjem prijave.