Seminari

Aktuelni seminari

ZLATIBORSKI DANI JAVNIH NABAVKI 

Naš tradicionalni seminar „Zlatiborski dani javnih nabavki" održaće se od 24. do 27. septembra 2018. godine na Zlatiboru, u Kongresnoj sali hotela "Mona".  

PREDAVAČI: Predavači na seminaru su Daliborka Srećkov,rukovodilac grupe za praćenje, kontrolu i nadzor postupaka javnih nabavki u Upravi za javne nabavke, Miloš Jović, rukovodilac grupe za razvoj sistema javnih nabavki u Upravi za javne nabavke, Branimir Blagojevićčlan Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, Saša Varinac, advokat i dugogodišnji predsednik Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki i Milica Maletić, dugogodišnji član Komisije za zaštitu prava i konsultant za javne nabavke.

TEMENa seminaru će prvo biti predstavljeno šta nas čeka u predstojećem Novom Zakonu o javnim nabavkama. Nakon toga, seminar će biti posvećen rešavanju dilema i praktičnih problema sa kojima se susreću naručioci i ponuđači u postupcima javnih nabavki - kako uspešno napraviti konkursnu dokumentaciju i pravilno odrediti uslove za učešće ponuđača u postupcima javnih nabavki, te kako pravilno i bez grešaka vršiti stručnu ocenu ponuda. Sve ovo će biti predstavljeno i kroz primere iz prakse Republičke komisije za zaštitu prava. Pored toga, govoriće se i o izuzecima od primene Zakona o javnim nabavkama, jer se oni često široko i nepravilno tumače.

KOTIZACIJA: Kotizacija po učesniku iznosi 15.900,00 dinara + PDV i obuhvata prisustvovanje predavanjima, prezentacije predavača u štampanom i elektronskom obliku i kafe pauze.  

PRIJAVLJIVANJE: Ukoliko ste zainteresovani za učešće na seminaru možete se prijaviti organizatoru "Public aktiv" d.o.o. podnošenjem prijave zaključno sa 19.09.2018. 

SMEŠTAJ: Za učesnike seminara smo obezbedili posebne, povoljnije cene u hotelu Mona i Palisad na Zlatiboru. Prijavljivanje za smeštaj i prevoz za učesnike na seminaru se vrši preko turističke agencije BTA, do dana 19.09.2018. godine. Sve informacije oko smeštaja možete dobiti na brojevima telefona 011/3239-418, 011/3240-446 ili putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.