Seminari

Aktuelni seminari

RADIONICA "KORAK PO KORAK U SPROVOĐENJU OTVORENOG POSTUPKA PO NOVOM ZJN-U", 15. jun i 14. jul 2020. 

1. jula 2020. godine sa primenom počinje novi Zakon o javnim nabavkama.
Kako bi se blagovremeno pripremili za primenu Novog ZJN-a Public Aktiv za Vas organizuje radionicu na temu "Korak po korak u sprovođenju otvorenog postupka po novom ZJN-u" u dva termina. Radionica traje od 9h do 16h.

- Prvi termin je 15. juna 2020. godine - webinar. 

- Drugi termin je 14. jula 2020. godine - u prostorijama Public Aktiva, Beograd, Braće Jugovića 2a. 

Ideja je da zajedno prođemo jedan otvoreni postupak po pravilima koja su predviđena u Novom ZJN-u. Kako se ukida postupak javne nabavke male vrednosti, otvoreni će biti postupak koji ćete najčešće sprovoditi.

Cilj radionice je da učesnike detaljno upoznamo sa redosledom koraka koji će se sprovoditi po novim pravilima, praveći poređenja sa procedurom otvorenog postupka koju su naručioci sprovodili u poslednjih pet godina, po Zakonu o javnim nabavkama iz 2015. godine, odnosno u skladu sa kojom su i ponuđači podnosili ponude u prethodnom periodu.

PREDAVAČI: Milica Maletić, konsultant za javne nabavke i dugogodišnji član Republičke komisije za zaštitu prava i Daliborka Srećkov, donedavno predstavnik i rukovodilac u Upravi za javne nabavke, sada pridruženi član Public aktiva.

KOTIZACIJA

Kotizacija po učesniku za webinar 15. juna iznosi 10.900,00 dinara + PDV i obuhvata praćenje predavanja i mogućnost postavljanja pitanja, kao i materijal u elektronskoj formi.
Kotizacija po učesniku za radionicu 14. jula iznosi 12.900,00 dinara + PDV i obuhvata praćenje predavanja, interaktivno učestvovanje, materijal u pisanoj formi, kafe pauze i ručak.

PRIJAVLJIVANJE: Ukoliko ste zainteresovani za učešće na radionici možete se prijaviti organizatoru "Public Aktiv" d.o.o. podnošenjem prijave na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..  

Prijavite se, broj mesta na radionici je ograničen.