Seminari

Aktuelni seminari

RADIONICA "KORAK PO KORAK U SPROVOĐENJU OTVORENOG POSTUPKA PO NOVOM ZJN-U", 4. septembar 2020. - WEBINAR

1. jula 2020. godine je počeo da se primenjuje novi Zakon o javnim nabavkama.
Kako bi se blagovremeno pripremili za primenu Novog ZJN-a Public Aktiv za Vas organizuje radionicu na temu "Korak po korak u sprovođenju otvorenog postupka po novom ZJN-u" 4. septembra 2020. godine. Radionica traje od 9h do 16h. 

Zbog trenutne epidemiološke situacije opredelili smo se da se radionica održi u formi webinara. 

Ideja je da zajedno prođemo jedan otvoreni postupak po pravilima koja su predviđena u Novom ZJN-u. Kako se ukida postupak javne nabavke male vrednosti, otvoreni će biti postupak koji ćete najčešće sprovoditi.

Cilj radionice je da učesnike detaljno upoznamo sa redosledom koraka koji će se sprovoditi po novim pravilima, praveći poređenja sa procedurom otvorenog postupka koju su naručioci sprovodili u poslednjih pet godina, po Zakonu o javnim nabavkama iz 2015. godine, odnosno u skladu sa kojom su i ponuđači podnosili ponude u prethodnom periodu.

PREDAVAČI: Milica Maletić, konsultant za javne nabavke i dugogodišnji član Republičke komisije za zaštitu prava i Daliborka Srećkov, donedavno predstavnik i rukovodilac u Upravi za javne nabavke, sada pridruženi član Public aktiva.

KOTIZACIJA: Kotizacija po učesniku iznosi 10.900,00 dinara + PDV i obuhvata praćenje predavanja i mogućnost postavljanja pitanja, kao i materijal u elektronskoj formi. Detaljna uputstva o načinu praćenja webinara, učesnici će dobiti blagovremeno pre radionice.

PRIJAVLJIVANJE: Ukoliko ste zainteresovani za učešće na radionici možete se prijaviti organizatoru "Public Aktiv" d.o.o. podnošenjem prijave na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..