Seminari

Aktuelni seminari

SEMINAR "KORAK PO KORAK U SPROVOĐENJU OTVORENOG POSTUPKA PO NOVOM ZJN-U" 

Obaveštavamo Vas da se zbog novonastale situacije u vezi sa Korona virusom, zabranom okupljanja i mera koje je država donela odlaže seminar na temu "Korak po korak u sprovođenju otvorenog postupka po Novom ZJN-u"

Seminar će se, kada to dozvole uslovi, održati u Beogradu, na našoj adresi Braće Jugovića 2a, u vremenu od 9h do 16h. 

Ideja je da zajedno prođemo jedan otvoreni postupak po pravilima koja su predviđena u Novom ZJN-u.

Učestvovaćete interaktivno na seminaru, postavljati pitanja, zamišljati situacije i sagledavati rešenja. Na kraju seminara imaćete utisak da ste već sproveli jedan otvoreni postupak po Novom Zakonu o javnim nabavkama. Kako se ukida postupak javne nabavke male vrednosti, otvoreni će biti postupak koji ćete najčešće sprovoditi.

PREDAVAČI: Milica Maletić, konsultant za javne nabavke i dugogodišnji član Republičke komisije za zaštitu prava i Daliborka Srećkov, donedavno predstavnik i rukovodilac u Upravi za javne nabavke, sada pridruženi član Public aktiva.

KOTIZACIJA: Kotizacija po učesniku iznosi 12.900,00 dinara + PDV i obuhvata materijal u pisanoj formi, kafe pauze i ručak. 

PRIJAVLJIVANJE: Ukoliko ste zainteresovani za učešće na seminaru možete se prijaviti organizatoru "Public Aktiv" d.o.o. podnošenjem prijave na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..  

Prijavite se, broj mesta na seminaru je ograničen.