Seminari

Aktuelni seminari

SEMINAR "PRIMENA NOVOG ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA" 

Narodna skupština je 23.12.2019. usvojila novi Zakon o javnim nabavkama.

Kako je primena novog Zakona odložena za 1. jul 2020. godine, to Vas pozivamo da se na vreme pripremite za to učestvovanjem na seminaru "Primena Novog Zakona o javnim nabavkama". Seminar se održava 18. februara 2020. godine u Beogradu, u novootvorenom hotelu Mona Plaza, na Dorćolu, Solunska 21.  


Zakon je usvojen, sadrži dosta novih i drugačijih pravila, tako da je namera da na jednodnevnom seminaru zajedno sa vama prođemo osnovne odredbe sa kojima će se naručioci i ponuđači neposredno susresti na početku primene ovog zakona. Želimo da te odabrane celine prođemo korak po korak, kako bi učesnicima bilo jasno na koji način će se iste primenjivati. Ostale odredbe i novine ostavljamo za višednevne seminare i posebno koncipirane radionice.

Predavači koji će nastojati da vam nova pravila približe na najbolji način su ujedno sve vreme ili određeni period bili članovi radne grupe za donošenje novog Zakona o javnim nabavkama. To su: Danijela Bojović, znate je i kao nekadašnjeg pomoćnika direktora Uprave za javne nabavke, Miloš Jović, takođe učestvovao u radnoj grupi i svim aktivnostima kao nekadašnji rukovodilac u Upravi za javne nabavke. Isto se odnosi i na Daliborku Srećkov, koja je nakon 14 godina provedenih u Upravi za javne nabavke sada konsultant za javne nabavke u Public Aktivu, zajedno sa Milicom Maletić, koja je takođe radila u Upravi za javne nabavke i bila dugogodišnji član Republičke komisije za zaštitu prava.

KOTIZACIJA: Kotizacija po učesniku iznosi 13.900,00 dinara + PDV i obuhvata prisustvovanje predavanjima, materijal u pisanoj formi, kafe pauze i ručak.

PRIJAVLJIVANJE: Ukoliko ste zainteresovani za učešće na radionici možete se prijaviti organizatoru "Public aktiv" d.o.o. podnošenjem prijave na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.