Seminari

Aktuelni seminari

WEBINAR "OKVIRNI SPORAZUM - SPROVOĐENJE IZ UGLA NARUČIOCA, UČESTVOVANJE IZ UGLA PONUĐAČA", 29.6.2021.

Public Aktiv organizuje webinar 29. juna na kome će detaljno predstaviti pravila okvirnog sporazuma.

  • Bavićemo se temom kako se sprovodi okvirni sporazum po odredbama novog Zakona o javnim nabavkama uzimajući u vidu i specifičnosti rada na novom Portalu javnih nabavki. Sve ćemo te delove naznačiti kako ne biste propustili da ih na odgovarajućim mestima na Portalu označite.
  • Sagledaćemo i kako to izgleda iz ugla ponuđača, posebno što se sada okvirni sporazumi, bez obzira na broj ponuđača, mogu zaključiti na period od 4 godine.
  • Razmatraćemo Vaša pitanja i dileme. Da li se npr. u okvirni sporazum mogu uključiti svi ponuđači koji su ispunili kriterijume za kvalitativni izbor privrednog subjekta, ili je neophodno izraziti cenu već u toj fazi, da li možete kombinovati različite vrste okvirnog sporazuma po različitim partijama, itd.
  • Posebnu pažnju posvetićemo otvaranju konkurencije, tzv. mini tenderima, na novom Portalu. Predstavićemo kako to izgleda iz ugla naručioca, a kako iz ugla ponuđača.
  • Bićete u mogućnosti da određene delove (pripremu konkursne dokumentacije i pozivanje ponuđača, odnosno podnošenje ponuda) uradite sa predavačima na Demo portalu.
  • Pokazaćemo i na koji način naručioci tromesečno objavljuju obaveštenja o zaključenim ugovorima.
  • Predstavićemo i na koji način registrujete okvirni sporazum zaključen po starom ZJN-u na novom Portalu i na koji način objavljujete obaveštenja o ugovorima zaključenim po osnovu tih okvirnih sporazuma.

PREDAVAČI: Sa vama će kao predavači biti stručnjaci i konsultanti sa višegodišnjim iskustvom u javnim nabavkama Milica Maletić, dugogodišnji član Komisije za zaštitu prava i Daliborka Srećkov, nekadašnji rukovodilac u Upravi za javne nabavke

KOTIZACIJA: Kotizacija po učesniku iznosi 11.900,00 dinara + PDV i obuhvata praćenje predavanja i mogućnost postavljanja pitanja, kao i materijal u elektronskoj formi. Detaljna uputstva o načinu praćenja webinara, učesnici će dobiti blagovremeno pre webinara.

PRIJAVLJIVANJE: Prijave za učešće na webinaru možete dostaviti organizatoru Public Aktiv podnošenjem prijave na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Dodatne informacije možete dobiti putem telefona 011/263-71-28, 011/218-79-20 i 065/649-2534, od 8-16 časova.

Aktuelni seminari

Održani seminari