Obuka za službenika

Aktuelne obuke

WEBINAR "VAŠA NAJČEŠĆA PITANJA O NOVOM ZJN-U", 9. jun 2021.

Novi tip webinara koji organizuje Public Aktiv!

Sve vreme webinara će predavači Milica Maletić i Daliborka Srećkov posvetiti isključivo Vašim pitanjima u vezi sa primenom novog Zakona o javnim nabavkama.

Ovo je prilika da čujete najnovije dileme, pitanja koja se pojavljuju u vezi sa praktičnom primenom novog Zakona, bez obzira da li su iz ugla ponuđača ili naručilaca. Dajemo Vam mogućnost da unapred postavite pitanja, pre samog webinara, kako bismo se njima odmah posvetili, a dajemo Vam mogućnost da pitanja postavite i tokom webinara. Izbor je Vaš, prilika je Vaša da razjasnite nedoumice, ili da saznate kakva se sve druga pitanja pojavljuju nakon skoro godinu dana primene Zakona.

Webinar će biti podeljen u dva bloka pitanja i odgovora od po sat i po vremena. Svaku eventualnu pauzu u vezi sa Vašim pitanjima i odgovorima popuniće naši predavači sa najaktuelnijim dilemama iz različitih faza postupaka, u vezi sa radom na Portalu, u vezi sa specifičnostima u primeni određenih vrsta postupaka, zaštitom prava i izmenama ugovora.

Program webinara:
09:30 - 10:00 Registracija za webinar
10:00 - 11:30 Prvi blok pitanja i odgovora
11:30 - 12:00 Pauza
12:00 - 13:30 Drugi blok pitanja i odgovora

Kotizacija: Kotizacija po učesniku iznosi 8.900,00 dinara + PDV i obuhvata praćenje webinara i mogućnost postavljanja pitanja. Detaljna uputstva o načinu praćenja webinara, učesnici će dobiti blagovremeno pre webinara.
Pitanja možete poslati i pre webinara na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pre webinara. Na ta pitanja ćemo prvo odgovarati.

PRIJAVLJIVANJE: Ukoliko ste zainteresovani za učešće na radionici možete se prijaviti organizatoru "Public Aktiv" d.o.o. podnošenjem prijave na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..   

Vidimo se 9.6.2021. godine!