Braće Jugovića 2a, Stari grad, Beograd

office@publicaktiv.com 011/2637-128 011/2187-920 065/649-2534

Milena Milošević

Businex-Team

Milena Milošević

Office manager

Milena Milošević je onaj tip osobe koju svaka uspešna kompanije mora da ima. Na poziciju menadžera naše kancelarije i prilike da upravlja celokupnom administracijom i opštim poslovima došla je posle jako velikog iskustva u radu sa biznis i individualnim kupcima i korisnicima usluga.

Po zvanju diplomirani turizmolog, svoje komunikacijske sposobnosti ipak je najvećim delom razvila i koristila u oblastima snabdevanja, trgovine, poslovne logistike i pregoravaranja.

Nekoliko kompanija, koje se većinom smatraju jako uspešnim kod nas i u regionu, imale su priliku da u njenu radnu biografiju upišu zadovoljstvo i preporuke koje su na kraju bile dovoljne da Public Aktiv svoj tim obogati kvalitetnom osobom sa mnogo sposobnosti i veština. Među njima su i kompanije poput: Paradox doo. La Gatta doo, TIC Sidra doo, Mediteraneo Group i SaniOptik.

Posebnu korist od njenih komunikacijskih i organizacionih sposobnosti osećaju svi naši korisnici koji se osećaju uvaženo, a svaki njihov zahtev i nađe put do mesta odakle se uvek uzvrati tačnim odgovorom.